Hozzávalók:1 evőkanál margarin,6 db szikkadt kifli,1/2 liter tej,vanília rúd,vagy 4 tasak vanillin cukor,5evőkanál sárgabarack-2 evőkanál narancslekvár,1/2 kg alma,fahéj,4 -5 tojás fehérje,2x3 +2 evőkanál kristálycukor.
Elkészítés:Egy kb 24x35 cm.-es tepsit vastagon kikenjük a margarinnal.A tejet feltesszük forrni a 3 kanál cukorral,és a kettévágott vanília rúddal.(vagy 2 csomag vaníliás cukorral)Ezalatt karikára vágjuk a kifliket,amire rálocsoljuk a vaníliás tejet egyenletesen.Belerakosgatjuk a tepsibe.Az almákat kimagozzuk,megpucoljuk,és karikára vágjuk.3 kanál cukrot egy lábasban karamellizálunk,és belerakjuk a szeletelt almákat.Megszórjuk őrölt fahéjjal,és fedő alatt puhára pároljuk.Egy kanál segítségével rápakoljuk az áztatott kiflirétegre.Ezt megkenjük a sárgabarack lekvárral.180-200 fokon elkezdjük sütni.Amíg sül,a tojásfehérjét egy csipet sóval habbá verünk úgy,hogy amikor már majdnem elé kemény ,beletesszük a 2 evőkanál cukrot,majd pár perc múlva a narancslekvárt.-Ráterítjük a majdnem kész máglyarakásra,és aranyszínűre sütjük.