Brassói aprópecsenye

 2012.04.14. 14:02

Hozzávalók:60 dkg sovány sertéshús,10 dkg füstölt szalonna,1 nagy fej vöröshagyma,4-5  gerezd fokhagyma,1 nagy csipet majoránna,30 dkg zöldborsó,petrezselyemzöld,1 kg krumpli

Elkészítés: A húst megmossuk,csíkokra vágjuk,a szalonnát nagyon apróra szeleteljük,és lepirítjuk,külön-külön edényben. A  vöröshagymát karikára,a fokhagymát apróra vágjuk,és a kisült szalonnán pirítjuk,majd a  lesütött húst hozzátéve megfűszerezzük,és felöntjük vízzel,és készre főzzük.A húst visszasütjük a zsírjára. A borsót  megfőzzük sós vízben,a krumplit kockára vágva előfőzzük. A félig megfőtt krumplit bő olajban megsütjük, és minden hozzávalót összekeverünk,ekkor már az apróra vágott petrezselyem zöldet is hozzátesszük. Így már csak  összeforraljuk,és csemege uborkával tálaljuk.

Laktató egytál étel.

Címkék: egytál brassói

A bejegyzés trackback címe:

https://foznitanulok.blog.hu/api/trackback/id/tr344426855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása