Paradicsomleves:

 2012.02.23. 11:41

paradicsomleves.JPG

Hozzávalók:  2 doboz paradicsomsűrítmény,2 kanál liszt,pici olaj,1 kis fej vöröshagyma,1 kis csokor zeller,cukor,só  ízlés szerint,pirospaprika,reszelt tarhonya

Elkészítés:   A lisztből és az olajból rántást készítünk. Lehúzzuk a tűzről,és rászórjuk a pirospaprikát,majd azonnal felöntjük 1 pohár vízzel. Folyamatos  kevergetés közben ráöntjük a vízben felkevert paradicsompürét. Beletesszük a megpucolt hagymát egészben és a zellert is. Sóval,cukorral ízesítjük,és forrás után beletesszük a tésztát,és készre főzzük.(kb.15perc)A hagymát kivesszük. Aki szereti reszelt sajttal is tálalhatja.

A bejegyzés trackback címe:

https://foznitanulok.blog.hu/api/trackback/id/tr194184790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása