kör.csülök.JPG

Hozzávalók: 3 db. Sertésköröm,1 kicsontozott csülök,3 nagy fej vöröshagyma,2 evőkanál disznózsír,2-2 paradicsom,paprika,1 púpozott evőkanál piros paprika,só,ételízesítő,bors,egy mokkáskanál őrölt kömény

Elkészítés: A vöröshagymát lereszelem és az olvasztott zsíron megpirítjuk,a köményt is ekkor teszem bele. Beletesszük paradicsomot ,és a paprikát apróra vágva,majd mikor összesült ,rátesszük a pirospaprikát,és felöntjük egy dl.vízzel,amivel visszasütjük a zsírjára. Ezt háromszor ismételjük,és ezután tesszük rá az alaposan megtisztított darabolt húst. Megfűszerezem,és felöntöm annyi vízzel,amennyi ellepi. 4-5 órát főzöm,(kuktában kevesebb idő).Én addig főzöm,amíg a csontról könnyedén leválik a hús.

Főtt krumplival,most savanyú káposztával tálalom.

Címkék: krumpli savanyú káposzta egytálétel csülök körömpörkölt

A bejegyzés trackback címe:

https://foznitanulok.blog.hu/api/trackback/id/tr804314152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása