Szilvás gombóc :

 2012.02.23. 11:43

gombóc.JPG

Hozzávalók:  Most  fagyasztott  gombócból  készítettem. 1 csomag gombóc,20dkg zsemlemorzsa,olaj,porcukor

Elkészítés:  Egy nagy fazékba teszek vizet teszek forralni 1 kis kanál sóval. A forrásban levő vízbe beleteszem  a fagyasztott állapotban levő gombócokat,és amikor feljöttek a víz tetejére,még 5 percig főzöm. Amíg ,fő ,elkészítem a zsemlemorzsát. Olajon megpirítom állandó kevergetés közben ,mert könnyen odaég. Szűrőkanállal beleszedem a kész gombócokat,és rögtön összeforgatom ,hogy ráragadjon a morzsa. Porcukorral tálalom.

A bejegyzés trackback címe:

https://foznitanulok.blog.hu/api/trackback/id/tr744184806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása