Gnocchi:

 2012.03.02. 19:49

Hozzávalók:  10dkg bacon szalonna,1 fej vöröshagyma,40 dkg darált hús,1 csokor zeller,1 doboz paradicsompüré,,só bors,pirospaprika,50dkg gnocchi,15 dkg trappista,4 db tojás

Elkészítés:  Kockára vágom a bacont,megpirítom,és ráteszem az apróra vágott vöröshagymát,megpároljuk,és rátesszük a darált húst. Ekkor teszem rá a pirospaprikát,sót(óvatosan mert a bacon is sós),borsot,és megpirítjuk. Ezután beletesszük az apróra vágott zellert,a paradicsompürét,és felöntjük egy kis vízzel. Kb 20-25 percet pároljuk .Kifőzzük a gnocchit,  leszűrjük,és összekeverjük a tojás és a fele reszelt sajttal,majd a darált húsos keverékkel .Előmelegített sütőben kb. fél óráig sütjük. 10-15 perc körül a maradék sajttal megszórjuk,és ezzel sütjük készre.

 

Címkék: étel hús egytál gnocchi darált

A bejegyzés trackback címe:

https://foznitanulok.blog.hu/api/trackback/id/tr454285097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása